Čišćenje nosnih šupljina uobičajena je praksa, kako iz higijenskih i zdravstvenih razloga, tako i zbog pružanja simptomatskog olakšanja kod raznih sinonazalnih stanja..

Sinomarin sprejevi za nos, sastoje se od hipertonične otopine morske vode (2,3% NaCl), koja je vrlo djelotvorna kod otečene
sluzokože i začepljenog nosa, jer može ublažiti začepljenost i
vratiti disanje kroz nos na prirodan način (mehanizam osmoze). Stanja kao što su prehlada, gripa, alergijski rinitis (npr. polenska groznica), onečišćenje, trudnoća kao i druga, mogu uzrokovati začepljenost nosa.

Sinomarin može ublažiti začepljenost, dok u isto vrijeme čisti nosne šupljine, ispire nosnu sluz i nečistoće, kao što su uzročnici infekcija, alergeni i zagađivači.

Proizvodi Sinomarin se koriste za redovitu higijenu nosa, održavaju vaš nos čistim i zdravim, te pomažu u obnovi njegove prirodne funkcije. Oni učinkovito djeluju sami ili se mogu kombinovati sa drugim medicinskim tretmanima kada je to potrebno, kako bi se poboljšala ukupna djelotvornost liječenja.

Sinomarin prirodni sprejevi i bočice za začepljeni nos i za redovnu higijenu su 100% prirodni, bez lijekova, aditiva i konzervansa te ne stvaraju ovisnost ili pospanost, što ih čini sigurnima i prikladnima za sve, uključujući bebe, tokom trudnoće i dojenja ili za osobe kod kojih su medicinski dekongestivi kontraindikovani.

Pronađite Sinomarin proizvod koji je prikladan za vas i vašu porodicu.

*Pročitajte uputstvo za svaki pojedinačni proizvod radi starosnih ograničenja i mogućih
kontraindikacija.

VIŠE O PROIZVODIMA