Zdravstvene prednosti morske vode poznate su od davnina, a dobrobiti mora po zdravlje nosa posebno su se dokazale tokom protekle četiri decenije

Hipertonični sprejevi za nos sa morskom vodom (ili bočice/kapi za bebe) su veoma efikasni kada je nosno tkivo otečeno i nos začepljen, jer mogu ublažiti začepljenost nosa na prirodan način (osmoza). Istovremeno čiste nosnu šupljinu eliminišući višak sluzi i nečistoće kao što su infektivni agensi, alergeni i zagađivači.

 

Sinomarin proizvodi su stoga idealni kako za prirodno ublažavanje začepljenosti nosa, tako i za redovnu higijenu i njegu nosa.

Efektivno djeluju samostalno ili se, po potrebi, mogu kombinovati sa medicinskim tretmanima u cilju poboljšanja učinkovitosti liječenja.

Sinomarin ima optimalnu koncentraciju morske soli (2,3% NaCl) što ove proizvode čini izuzetno efikasnim i ugodnim za upotrebu. Budući da se radi o hipertoničnoj otopini morske vode, Sinomarin je bogat sa preko 80 vrsta mineralnih soli i elemenata u tragovima koji su prirodno prisutni u morskoj vodi, a koji imaju blagotvorno djelovanje na tkiva nosa. Neki od proizvoda su takođe obogaćeni dodatnim, potpuno prirodnim sastojcima kao što su ekstrakti morskih algi koji pružaju pojačano djelovanje samog proizvoda kada je to potrebno ili poželjno.


Svi Sinomarin proizvodi mogu se kupiti u slobodnoj prodaji. Proizvodi su 100% prirodni, bez droga, alergena ili konzervansa, te su bezbijedni i pogodni za svakoga*, uključujući bebe i buduće majke tokom trudnoćei dojenja.

Otkrijte koji Sinomarin proizvod je pogodan za Vas i Vašu porodicu.

* Molimo pročitajte upustva za svaki pojedinačni proizvod za starosne granice pri korištenju i moguće kontraindikacije.

VIŠE O PROIZVODIMA